Partners

De Vlaspit overkoepelt vzw De Vlaspit sociale werkplaats, de vzw De Vlaspit opleiding en werkervaring en de vzw ViTeS+
De activiteiten zijn: groendienst, kurkatelier Recycork, poetsdienst, Eetcafé De Heerlyckheid, buurtrestaurant en ontmoetingscentrum Het Beverbeekhuis en kaarsenatelier Vlaspit.

Televil overkoepelt de vzw Televil, de vzw Televil sociale tewerkstelling en vzw Pluspunt
De activiteiten zijn:

de organisatie van een Kringwinkelproject. Televil zamelt herbruikbare goederen in, maakt ze winkelklaar en verkoopt ze aan sociaal correcte prijzen in vijf Kringwinkels in de rand rond Brussel. Er is een Kringwinkel in Vilvoorde, in Dilbeek, in Opwijk, in Sint-Pieters-Leeuw en in Halle. Naast De Kringwinkels zijn er momenteel twee tweedehandswinkels in Asse en Ternat gestoeld op hetzelfde principe als De Kringwinkel. Op termijn is het de bedoeling hen te laten doorgroeien naar volwaardige Kringwinkels.

begeleiding arbeidstraject

 

SPIT overkoepelt de vzw SPIT en de vzw SPIT Tewerkstelling.
De activiteiten zijn: de organisatie van een Kringwinkelproject. SPIT zamelt herbruikbare goederen in, maakt ze winkelklaar en verkoopt ze aan sociaal correcte prijzen in drie Kringwinkels in het Leuvense. Er is een Kringwinkel in Heverlee, in Wespelaar en een pop-up Kringwinkel in Leuven. Gevarieerde opdrachten voor particulieren en openbare besturen. Opleiding Horeca en project “10 voor koken”.

Mivavil (vzw Mivavil).
De activiteiten zijn: inpakken, herverpakken, verzorgen en conditioneren van mailings . Groendienst. Sorteren en winkelklaar maken van Kringwinkelgoederen.