Jobs

Jobs

Medewerker Rekrutering en VTO (M/V/X) - tijdelijke opdracht 6 maanden - regio Leuven


ViTeS Maatwerkbedrijven zoekt een

Rekrutering en VTO Medewerker voor onze Personeelsdienst (m/v/x) 

regio Leuven (tijdelijke opdracht van 6 maanden)

Ben je recent afgestudeerd en op zoek naar een eerste boeiende werkervaring, een dynamische werkomgeving waar frisse ideeën en out-of-the-box denken gewaardeerd worden?

Of heb je al ervaring opgedaan in een Human Resources-omgeving en ben je momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Werk je graag in een aangename sfeer waar samenwerking en communicatie centraal staan?

Ben je ervan overtuigd dat wij kansen moeten bieden aan iedereen op basis van talenten. Dan heb je met deze functie de kans om onze rekrutering van ondersteunend personeel op te volgen en alle medewerkers te laten groeien door ons VTO-beleid te digitaliseren en voor alle medewerkers toegankelijk te maken.

Bouw je ook graag mee aan een duurzamere wereld via sociale tewerkstelling? Dan verwelkomen we jou graag in ons Maatwerkbedrijf vzw ViTeS, waar we eveneens werkzoekenden die geen toegang vonden tot de gewone arbeidsmarkt kansen op werk aanbieden. Deze medewerkers kunnen bij ons aan de slag en krijgen via arbeid op maat een nieuwe kans op duurzame tewerkstelling.

Welke taken bieden we aan:

 • Je krijgt de kans om een cruciale rol te spelen in de uitbouw van onze Human Resources- afdeling. Krapte op de arbeidsmarkt? Digitalisering? Twee thema’s die in deze functie centraal staan.
 • We kijken uit naar jou om ons te helpen bij het aantrekken van nieuwe medewerkers van ons ondersteunend team. Heb je reeds ervaring in het selecteren van medewerkers? Dit zal zeker van pas komen. Indien niet; een kans om ervaring op te doen.
 • Wij zoeken ook ondersteuning bij het uitwerken van onze rekruteringsstrategie (employer branding, inzet van sociale media, uitbreiding wervingskanalen,…). De administratieve coördinatie van het selectieproces zal een belangrijk deel uit maken van de opdracht (opmaak van vacatureteksten, publicatie op de verschillende kanalen, planning van de selectiegesprekken,…).
 • Last but not least: je kan assisteren bij de digitalisering van onze HR processen. Momenteel werken wij aan een nieuwe softwaremodule rond ‘Learning & Development’. Een deel van de opdracht zal bestaan uit meewerken aan de implementatie van deze module (aanmaken van digitale catalogi, input en controle van data, testing,…).
 • Je maakt deel uit van ons Human Resources-team en zal dus ook betrokken en ingeschakeld worden in de dagelijkse werking van onze afdeling en diverse deelopdrachten op jou nemen.

Jouw Profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Rekrutering en VTO Medewerker.

Dat merken we aan je inlevings- en aanpassingsvermogen, het gebruik van heldere en klare taal (ook schriftelijk).  Je bent discreet en positief ingesteld, en toch aarzel je niet om pijnpunten bloot te leggen. Je bent een doener en steekt graag de handen uit de mouwen, zelfstandig én in teamverband.  Je neemt graag initiatief en bent ook nog eens een kei in planning en organiseren. Wat administratie aangaat, werk je vlot met de Office-pakketten. Je hebt kennis van sociale media (Facebook, Linkedin,…).

En loopt het ergens toch nog wat vierkant? Dan schakel je vlot naar plan B. Want je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen. Zo pragmatisch ben je.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B, je beschikt over een eigen wagen en vindt het geen probleem om je te verplaatsen naar één van onze locaties wanneer de opdracht dit vereist.

Ons arbeidsaanbod:

Een voltijds contract van bepaalde duur (6 maanden).

Je komt in een dynamische en stimulerende werkomgeving terecht, waarin veiligheid, efficiëntie, rentabiliteit en zorg centraal staan.

Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die net zoals jij streven naar kwaliteit en maatschappelijke meerwaarde.

Je wordt graag beloond met een aantrekkelijk salarispakket:

 • loon volgens sectorbarema PC 327.01 Voormalige Sociale Werkplaatsen, cat.3
 • maaltijdcheques
 • glijtijd en mogelijkheid tot telewerk
 • fietsvergoeding
 • terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien door de sector PC 327.01

Is dit jou op het lijf geschreven? En wil je samen met ons actief meewerken aan de uitbouw van de Human Resources-afdeling vanuit je werkplek in Leuven (Heverlee)?

Solliciteer dan meteen: stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vites.be. Uiterste ontvangstdatum is 10 oktober 2023. 

Heb je nog vragen? Bel 0490 427 453


HR Medewerker Payroll - regio Vilvoorde en Sint-Pieters-Leeuw

ViTeS Maatwerkbedrijven zoekt een

HR Medewerker Payroll Administratie (m/v/x) regio Vilvoorde en Sint-Pieters-Leeuw

Ben je ervan overtuigd dat wij kansen moeten bieden aan iedereen op basis van talenten? Bouw je graag mee aan een duurzamere wereld via sociale tewerkstelling?  Ben je op zoek naar een uitdagende rol in Human Resources? Wil je werken in een dynamische omgeving waar frisse ideeën en out-of-the-box denken gewaardeerd worden? Werk je graag in een informele sfeer waar samenwerking en communicatie in team centraal staan?

Dan verwelkomen we jou graag in ons Maatwerkbedrijf vzw ViTeS, waar onze medewerkers als werkzoekenden geen toegang vonden tot de gewone arbeidsmarkt. Deze medewerkers kunnen bij ons aan de slag en krijgen via arbeid op maat een nieuwe kans op duurzame tewerkstelling.

We vertrouwen je volgende taken toe:

Samen met je collega’s beheer je de personeels- en loonadministratie van A tot Z.

 • Je bent het rechtstreeks aanspreekpunt voor medewerkers en collega’s met vragen over loon, CAO’s, tijdskrediet, pensioen, verlofrechten, uitkeringen,…
 • Je zorgt voor de maandelijkse loonverwerking in E-Blox Payroll en je beheert het tijdsregistratiesysteem Protime.
 • Je verzorgt de samenwerking met het sociaal secretariaat.
 • Je stelt arbeidsovereenkomsten en andere sociaal documenten op en zorgt voor een digitale verwerking.
 • De correcte toepassing van de sociale wetgeving is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je zorgt ervoor dat ons HR beleid wordt nageleefd.
 • Je werkt vlot en intensief samen met de collega’s van de sociale dienst.

De job wordt aangevuld met:

 • Aanmaken van en controleren van rapportages en subsidieverslagen.
 • Contacten met externe partners, bv. OCMW’s.
 • Opvolgen van het Vlaams Opleidingsverlof.
 • Meewerken aan de verdere digitalisering en optimaliseren van de HR afdeling.

 • Jouw profiel

Je hebt reeds ervaring in payroll en kennis van de sociale wetgeving.

Je bent echter geen doorsnee payroller. Het verschil?

Dat merken we aan je inlevings- en aanpassingsvermogen, het gebruik van heldere en klare taal.  Je bent discreet en positief ingesteld, en toch aarzel je niet om pijnpunten bloot te leggen. Je bent een doener en steekt graag de handen uit de mouwen, zelfstandig én in teamverband.  Je bent ook nog eens een kei in planning en organiseren. Wat administratie aangaat, zet je graag de puntjes op de i. En loopt het ergens toch nog wat vierkant? Dan schakel je vlot naar plan B. Want je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen. Zo pragmatisch ben je.


Je gelooft in de meerwaarde van een zorgzame samenwerking met je interne collega’s. Je kan dit in het Nederlands en je spreekt een mondje Frans.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B, je beschikt over een eigen wagen en vindt het geen probleem om je af en toe te verplaatsen naar één van onze locaties wanneer de opdracht dit vereist. 

Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma of hoger.

Heb je al ervaring in de sociale economie of in de non-profit sector? Dan heb je een voet in huis in ons bedrijf.

 • Jouw toekomst

Je bent zeker van je toekomst: je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur.

Je gaat volop voor je toekomst in een dynamische en stimulerende werkomgeving, waarin veiligheid, efficiëntie, rentabiliteit en zorg centraal staan.

Je wilt samenwerken met enthousiaste collega’s, die net zoals jij streven naar een maatschappelijke meerwaarde.

Je wordt graag beloond met een aantrekkelijk salarispakket:

 • loon volgens sectorbarema PC 327.01 Voormalige Sociale Werkplaatsen, cat.3
 • maaltijdcheques
 • glijtijd en mogelijkheid tot telewerk
 • hospitalisatie- en ambulante verzekering na 6 maanden tewerkstelling
 • fietsvergoeding
 • terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien door de sector

Is dit jou op het lijf geschreven? En wil je samen met ons actief meewerken aan de uitbouw van de ViTeS-groep vanuit je werkplek in Vilvoorde en/of Sint-Pieters-Leeuw (te bespreken)?

Solliciteer dan meteen: stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vites.be. Uiterste reactiedatum is 15 oktober 2023. 

Nog vragen? Bel 0472 89 09 67.Meewerkend Teamcoach logistiek (M/V/X) - Vilvoorde

Voor onze site in Vilvoorde zoeken we een

Meewerkende Teamcoach logistiek

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het magazijn en de invoer van goederen. Je geeft leiding aan een ploeg medewerkers. Je rapporteert aan de coördinator van de HUB Vilvoorde.

Een greep uit het takenpakket? 

 

 • Je staat in voor de opstart, opvolging en begeleiding van en de voortdurende ontwikkeling van de medewerkers. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s van de trajectbegeleidingsdienst.
 • Je durft snel beslissingen te nemen en je gaat vlot naar een plan B als de originele planning niet kan doorgaan.
 • Je zorgt ervoor dat het werk veilig, efficiënt en gestructureerd verloopt, met oog voor orde en netheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede interne communicatie en samenwerking met de collega’s uit andere afdelingen
 • Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen aan de Operationeel Verantwoordelijke.
 • Je neemt deel aan overlegmomenten om de communicatie te stroomlijnen en de werking te optimaliseren.
 • Je verzorgt de administratie.
 •  

Wie ben je?

 •  
 • Bovenal ben je een enthousiaste leider en ga je graag met mensen om. Discretie en een sterk inlevingsvermogen helpen je om de medewerkers van je team te begrijpen.
 • Je bent sociaal en kan vlot en helder communiceren.
 • Je neemt graag initiatief en denkt in oplossingen, niet in problemen.
 • Je kan zelfstandig werken en bent ook een echte teamplayer, altijd bereid om te helpen en niet bang om feedback te geven en te krijgen.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en steekt ook zelf de handen uit de mouwen.
 • Je bent een kei in plannen en organiseren: oplossingen zoeken voor onverwachte situaties maken de dag voor jou boeiend en, loopt het toch ergens vierkant, dan schakel je vlot.
 • Je kan de nodige competenties aantonen op basis van ervaring of een diploma op Bachelor niveau.

 

 
 

Wat kan je van ons verwachten?

Een werkomgeving:

 • Met enthousiaste collega’s
 • Waar veiligheid, efficiëntie, rendabiliteit en zorg centraal staan
 • Die streeft naar kwaliteit vanuit een maatschappelijke meerwaarde

 • Er ligt een voltijds contract van onbepaalde duur klaar.

 • Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket:
 • Loon volgens sectorbarema PC 327.01 (cat.3 of 4 – afhankelijk van diploma en ervaring)
 • Maaltijdcheques 7 EUR nominale waarde
 • Hospitalisatie- en ambulante medische verzekering na 6 maanden tewerkstelling
 • Fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien in de sector CAO


Is deze functie je op het lijf geschreven?

Stuur CV en motivatiebrief naar vacatures@vites.be.  Nog vragen?  0490/645 356.

Als je niet alle vakjes afvinkt, maar het gevoel hebt dat je bij ons past, neem gewoon contact op en dien je sollicitatie in. We bekijken dan samen of we toch een match kunnen zijn.Teamleider kringwinkel (M/V/X) - Sint-Pieters-Leeuw

ViTeS Maatwerkbedrijven in Sint-Pieters-Leeuw zoekt een 

Teamleider Kringwinkel (m/v/x)

Als maatwerkbedrijf stellen wij meer dan 700 medewerkers tewerk in Vlaams Brabant.

Sociaal? 

•    Ja, want we geven werk aan mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt.

•    Ja, want we verkopen aan kleine prijzen voor ieders portemonnee.

•    Ja, want we steunen lokale armoedeprojecten.

Circulair?

•    Ja, want we proberen echt alles te hergebruiken. Afvalberg? Mooi niet. 

Creatief?

•    Ja, want we steunen culturele projecten.

•    Ja, want… kom gewoon eens kijken.

EN … we zoeken JOU: iemand die zich graag voor ons project engageert, die medewerkers een kans wil geven om zich te ontplooien en hen helpt om hun competenties, on-the-job, te versterken.

Hier doe je het voor

De afwisseling! De talenten van je collega’s ontdekken en ontwikkelen? Commerciële opportuniteiten binnenkoppen? Een leuke babbel met een klant? Je doet het als teamleider allemaal. En de sfeer? Open, positief en een “samen werken, samen groeien” mentaliteit. Klinkt goed?

Jouw takenpakket? 

•    Je zorgt samen met je collega’s voor de dagdagelijkse planning, administratie en organisatie van de winkel. Je durft snel beslissingen te nemen en je gaat vlot naar een plan B als de originele planning niet kan doorgaan.

•    Je stuurt een divers team aan en zorgt ervoor dat je medewerkers elk hun plek vinden in de werking van de winkel. Je werkt hiervoor nauw samen met de trajectbegeleidingsdienst.

•    Je bent verantwoordelijk voor een goede interne communicatie en samenwerking met de collega’s uit andere afdelingen (transport, ateliers,…). 

•    Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen aan de Operationeel Verantwoordelijke.

•    Je neemt deel aan overlegmomenten om de communicatie te stroomlijnen en de werking te optimaliseren.

•    Je zet mee je schouders onder de verschillende  sociale acties en samenwerkingsprojecten van ViTeS vzw. – je pikt commerciële kansen op.

•    Je zorgt ervoor dat het werk veilig, efficiënt en gestructureerd verloopt, met oog voor orde en netheid.

•    Je verzorgt de administratie.

Wie ben je?

•    Bovenal ben je een enthousiaste leider en ga je graag met mensen om.

•    Je neemt graag initiatief en denkt in oplossingen, niet in problemen. 

•    Je bent een echte teamplayer; altijd bereid om te helpen en niet bang om feedback te geven en te krijgen.

•    Je hebt een hands-on mentaliteit en steekt ook zelf de handen uit de mouwen.

•    Je bent een kei in plannen. En loopt het toch ergens vierkant, dan schakel je vlot.

•    Je communicatieve en commerciële skills kan je vlot inzetten in contacten met klanten en leveranciers.

•    Je vindt op zaterdag werken geen probleem.

Wat kan je van ons verwachten?

•    Er ligt een voltijds contract van onbepaalde duur klaar.

•    Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket:

o    Loon volgens sectorbarema PC 327.01 (cat.3 of 4 – afhankelijk van diploma en ervaring)

o    Maaltijdcheques

o    Hospitalisatie- en ambulante medische verzekering na 6 maanden tewerkstelling

o    Fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien in de sector

Als je niet alle vakjes afvinkt, maar graag wilt leren en het gevoel hebt dat je bij ons past, neem gewoon contact op en dien je sollicitatie in. We bekijken dan samen of we toch een match kunnen zijn.

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vites.be

Nog vragen? Neem contact op met Annette Wilmes (0490 427 453) Teamleider KiloMet (M/V/X) - Anderlecht & Laken

 

De Kilomet is de nieuwste sociale, circulaire en creatieve tweedehandswinkel van ViTeS BE (Kringwinkel). Het is een bruisende winkel gelegen in het Circularium in Anderlecht. 

Sociaal? 

•    Ja, want we geven werk aan mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt.  

•    Ja, want we verkopen aan kleine prijzen voor ieders portemonnee.

•    Ja, want we steunen lokale armoedeprojecten.

Circulair?

•    Ja, want we proberen echt alles te hergebruiken. Afvalberg? Mooi niet. 

Creatief?

•    Ja, want we steunen culturele projecten.

•    Ja, want…kom gewoon eens kijken.

EN … we zoeken JOU: iemand om dit allemaal verder uit te bouwen. 


Hier doe je het voor

De afwisseling! Een leuke babbel met een klant? Je collega’s hun talenten ontdekken en ontwikkelen? Commerciële opportuniteiten binnenkoppen?  Sociale projecten bedenken en uitwerken? Je doet het als teamleider allemaal. En de sfeer? Open, positief en een “samen werken, samen groeien” mentaliteit. Waar? In het multiculturele Brussel. Klinkt goed?

Jouw takenpakket? 

Samengevat? Commerciële, personeels-, financiële en logistieke zaken

Concreter?

•    Je zorgt samen met je collega’s voor de dagdagelijkse planning, administratie en organisatie van de winkel. Je durft snel beslissingen te nemen.

•    Je stuurt een divers team aan en zorgt ervoor dat je medewerkers elk hun plek vinden in de werking van de winkel. Je werkt hiervoor samen met externe organisaties zoals Actiris en de Brusselse OCMW’s. 

•    Je bent verantwoordelijk voor een goede interne communicatie en samenwerking met je ViTeS collega’s (trajectbegeleiding, transport, ateliers,…). 

•    Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen aan de operationeel directeur.

•    Je neemt deel aan overlegmomenten om de communicatie te stroomlijnen en de werking te optimaliseren.

•    Je zet mee je schouders onder de verschillende  sociale acties en samenwerkingsprojecten van ViTeS BE. 

Wie ben je?

Bovenal ben je enthousiast en ga je graag met mensen om. Je neemt graag initiatief en denkt in oplossingen niet in problemen. 

•    Je bent een echte teamplayer, altijd bereid om te helpen en niet bang om feedback te geven en te krijgen.

•    Je bent een echte teamplayer met een aanstekelijk enthousiasme en zin voor verantwoordelijkheid.

•    Je bent een enthousiaste leider.

•    Je hebt een hands-on mentaliteit.

•    Je bent een kei in plannen. En loopt het toch ergens vierkant, dan schakel je vlot.

•    Je spreekt vlot Frans. 

•    Je vindt op zaterdag werken geen probleem.

Dit breng jij mee naar ViTeS

•    Open geest: je wilt collega’s en klanten echt begrijpen en verder helpen. 

•    Passie: je wilt weten wat er leeft in de wereld, in je buurt en in onze sector en hoe je je steentje kan bijdragen om het allemaal nog wat mooier te maken.

•    Lef: je bent niet bang om initiatief te nemen en op mensen af te stappen. 

•    Hartelijkheid: je wilt dat iedereen zich welkom en veilig voelt bij ons, klant en medewerker.

•    Ondernemerschap: je pikt commerciële kansen op. Als iets beter kan, maak je er werk van.

Wat kan je van ons verwachten?

•    Er ligt een voltijds contract van onbepaalde duur klaar.

•    Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket:

o    Loon volgens sectorbarema PC 327.01 cat.3

o    Maaltijdcheques

o    Hospitalisatie- en ambulante medische verzekering na 6 maanden tewerkstelling

o    Fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien in de sector

Als je niet alle vakjes afvinkt, maar graag wilt leren en het gevoel hebt dat je bij ons past, neem gewoon contact op en dien je sollicitatie in. We bekijken dan samen of we toch een match kunnen zijn.

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vites.be.

Nog vragen? Neem contact op met Annette Wilmes (0490 427 453) Meewerkend werkleider Kringwinkel Wespelaar (M/V/X)

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde meewerkende werkleider voor kringwinkel Wespelaar.

We merken aan je enthousiasme en aan je positieve, kritische houding dat je in ons team past.

Je bent discreet en integer. Je kan communiceren in klare taal. Want je bent een doener en steekt graag de handen uit de mouwen, zelfstandig én in teamverband. Je bent ook nog eens een kei in planning. En loopt het ergens toch nog wat vierkant? Dan schakel je vlot naar plan B.

Je kan zaterdag om de 2 weken werken.

Kun je al die competenties aantonen met jouw ervaring of een bachelorsdiploma? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. 

Jouw toekomst

Je bouwt aan een duurzame toekomst voor jezelf: je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur.

Je komt terecht in een dynamische omgeving, waarin veiligheid, efficiëntie en zorg centraal staan.

Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die net zoals jij streven naar een maatschappelijke meerwaarde.

Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket:

• loon volgens sectorbarema PC 327.01, cat.3 of 4, afhankelijk van diploma en ervaring

• maaltijdcheques

• hospitalisatieverzekering met ambulante verzekering na 6 maanden tewerkstelling

• fietsvergoeding

• terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien door de sector PC 327.01

Is dit jou op het lijf geschreven? En wil je samen met ons actief meewerken aan de uitbouw van kringwinkel ViTeS vanuit je werkplek in Wespelaar?

Solliciteer dan meteen: stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vites.be. 

Nog vragen? Bel  Annick Schockaert 0474/991812 (HR Verantwoordelijke).


Trajectbegeleider (M/V/X) Vilvoorde - Dilbeek

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde trajectbegeleider.

Dat merken we aan je inlevings- en aanpassingsvermogen, het gebruik van heldere en klare taal naar de medewerkers. Je bent positief ingesteld en discreet, maar aarzelt niet om pijnpunten bloot te leggen. Je bent actiegericht en steekt graag de handen uit de mouwen, zelfstandig én in teamverband. Je bent een kei in planning en organiseren. Wat administratie aangaat, werk je vlot met de Office-pakketten. En loopt het ergens toch nog wat vierkant? Dan schakel je vlot naar plan B. Want je denkt in uitdagingen en niet in problemen. Zo pragmatisch ben je.

Je gelooft in de meerwaarde van een zorgzame samenwerking met je interne collega’s. Je kan dit in het Nederlands en je spreekt een mondje Frans. Als je dan ook nog out of the box kan denken pas je zeker in ons team.

Kan je deze competenties aantonen door werkervaring of een bachelor diploma in sociale

wetenschappen? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Heb je al ervaring in de sociale economie of in de non-profit sector? Dan heb je al een streepje voor.

Jouw toekomst

Je bouwt aan een duurzame toekomst voor jezelf: je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur.

Je komt terecht in een dynamische omgeving, waarin veiligheid, efficiëntie en zorg centraal staan.

Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die net zoals jij streven naar een maatschappelijke meerwaarde.

Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket:

• loon volgens sectorbarema PC 327.01, cat.3

• maaltijdcheques

• glijtijd en mogelijkheid tot telewerk

• hospitalisatieverzekering met ambulante verzekering na 6 maanden tewerkstelling

• fietsvergoeding

• terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien door de sector PC 327.01

Is dit jou op het lijf geschreven? En wil je samen met ons actief meewerken aan de uitbouw van de ViTeS-groep vanuit je werkplek in Heverlee/Boortmeerbeek?

Solliciteer dan meteen: stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vites.be. Uiterste reactiedatum is 25 september.

Nog vragen? Bel Jago Vanden Bloock op het nummer 0490/ 645 315. Hij is verantwoordelijk voor de trajectdiens en kan je meer vertellen.


Meewerkend Teamleider Logistiek (m/v/x) Sint-Pieters-Leeuw

Voor ViTeS Maatwerkbedrijven, met standplaats de Kringwinkel van Sint-Pieters-Leeuw, zoeken we een voltijdse 

                                      Meewerkend  Teamleider Logistiek (m/v/x)

                                                                                      

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het magazijn en invoer van goederen op de site van Sint-Pieters-Leeuw. Je geeft leiding aan een ploeg medewerkers. Je rapporteert aan de coördinator Hub Sint-Pieters-Leeuw.

Een greep uit het takenpakket

 • Je staat in voor de opstart, opvolging, begeleiding en de voortdurende ontwikkeling van de medewerkers. Je bezorgt hen werk op maat. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s van de trajectbegeleidingsdienst.
 • Je staat mee in voor de inrichting van het magazijn van de nieuwe site.
 • Je staat in voor de planning en organisatie van een vlotte doorstroming van goederen.
 • Je staat in voor de organisatie en de werking van het brengerspunt van de goederen. Je neemt herbruikbare goederen in ontvangst en zorgt voor correcte voorsortering.
 • Je beheert de stock en zorgt voor een vlotte communicatie met de verschillende afdelingen.
 • Je zorgt ervoor dat de leveringen voor de winkels op de aangewezen plaats staan.
 • Je zorgt voor vlotte lediging van de recycleerbare -  en afval fracties (met de heftruck/kantelaar)
 • Je zorgt ervoor dat het werk veilig, efficiënt en gestructureerd verloopt, met oog voor orde en netheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie.
 • Je bent flexibel en helpt in andere afdelingen of in de kringwinkels van de ViTeS groep.
 • Je neemt actief deel aan werkgroepen, projectteams en overkoepelende vergaderingen.


Je profiel 

 • Je kan de nodige competenties aantonen op basis van ervaring of een diploma van het niveau Bachelor.
 • Je hebt de sociale vaardigheden om een groep medewerkers te leiden, te begeleiden en te motiveren.
 • Je kan coachend leidinggeven en op een constructieve manier het werk organiseren en plannen.
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen en bent discreet.
 • Je kan vlot en helder communiceren.
 • Je hebt aandacht voor veiligheid en welzijn op de werkvloer.
 • Je bent creatief én kritisch bij het zoeken naar oplossingen. Je analyseert de situatie en neemt beslissingen op basis van objectieve informatie. Je kan je beslissing op maat van de medewerkers uitleggen.
 • Je neemt initiatief, houdt van afwisseling en kan zowel zelfstandig als in team werken.
 • Vanuit jouw voorbeeldfunctie steek je graag zelf de handen uit de mouwen.
 • Je bent in het bezit van een heftruckattest of bent bereid om het te behalen.
 • Ervaring met sociale economie is een meerwaarde.


Ons aanbod 

 • Voltijds contract van bepaalde duur, standplaats Sint-Pieters-Leeuw, werkgever vzw Televil
 • Loon volgens sectorbarema. PC 327.01.
 • Maaltijdcheques bij aanvang en hospitalisatieverzekering na 6 maanden tewerkstelling.
 • Fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer en beperkte tussenkomst voor woon-werk met eigen vervoer.

Een Werkomgeving

 • Met enthousiaste collega’s.
 • Waar veiligheid, efficiëntie en zorg centraal staan.
 • Die streeft naar kwaliteit vanuit een maatschappelijke meerwaarde.

Solliciteren?

Stuur CV en motivatiebrief naar vacatures@vites.be.  Onze HR verantwoordelijke, Annette Wilmes, kan je meer vertellen. Je kan haar bereiken op het nummer 0490/ 427 453Assistent werkleider Groen (m/v/x) Vilvoorde

Voor onze site in Vilvoorde zoeken we een voltijdse

                        Assistent Werkleider Groen (m/v/x)


Doel van de functie
Als assistent werkleider groen zorgt je samen met je team voor een kwalitatieve dagelijkse uitvoering van de groenopdrachten. Je werkt in opdracht van de werkleider groen.

Een greep uit het takenpakket

 •  Je stuurt en begeleidt de arbeiders die samen met jou op opdracht zijn.
 •  Je voert samen met de arbeiders de werkopdrachten uit en zorgt ervoor dat de opdrachten kwalitatief worden uitgevoerd.
 • Je zorgt ervoor dat de regels en afspraken worden nageleefd.
 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte werkadministratie (bv. werkbonnen)
 • Je draagt mee zorg voor het gebruikte materiaal.
 • Je kijkt er op toe dat er efficiënt en veilig gewerkt wordt met aandacht voor orde en netheid.
 • Je meldt onregelmatigheden en problemen bij de Werkleider Groen.
 • Je neemt deel aan het teamoverleg.

Je profiel

 • Je hebt een werkervaring van min. 3 jaar in een maatwerkbedrijf.
 • Je kan een groep medewerkers aansturen waarbij je oog hebt voor de verschillende kwaliteiten en talenten van de medewerkers.
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd om het best mogelijke resultaat te behalen.
 • Je kan vlot en helder communiceren.
 • Je kan goed plannen en organiseren.
 • Je steekt graag de handen mee uit de mouwen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE.
 • Je bent bereid de basiscursus werkleider maatwerk volledig te volgen.

Ons aanbod

 • Voltijdse betrekking van onbepaalde duur, standplaats Vilvoorde.
 • Loon volgens sectorbarema. Omkadering PC 327.01.
 • Hospitalisatieverzekering na 6 maanden tewerkstelling.
 • Fietsvergoeding, volledige terugbetaling woon- werkverkeer met openbaar vervoer en 30% van openbaarvervoerbarema’s voor gemotoriseerd privé-vervoer.

Een Werkomgeving

 • Met enthousiaste collega’s.
 • Waar veiligheid, efficiëntie, rendabiliteit en zorg centraal staan.
 • Die streeft naar kwaliteit vanuit een maatschappelijke meerwaarde.

Solliciteren?
Stuur CV en motivatiebrief naar vacatures@vites.be.
Meer info kan opgevraagd worden op 0491/891725 of via vacatures@vites.be.

Trajectbegeleider Boortmeerbeek - Heverlee (m/v/x)

ViTeS Maatwerkbedrijven is voor de vestingen in Boortmeerbeek en Heverlee op zoek naar een

 

Trajectbegeleider (m/v/x)


Wij zoeken een Trajectbegeleider Boortmeerbeek en Heverlee

Ben je ervan overtuigd dat wij kansen moeten bieden aan iedereen op basis van zijn/haar talenten? Denk jij ook dat het opsporen en ontwikkelen van talenten een belangrijke eerste stap is? Werk je graag in een informele sfeer waar samenwerking in team centraal staat? Ben je op zoek naar veel afwisseling in je takenpakket? En bouw je graag mee aan een duurzamere wereld?

Dan verwelkomen we jou graag in ons Maatwerkbedrijf vzw ViTeS, waar onze medewerkers als werkzoekende uit de boot  vielen op de gewone arbeidsmarkt en nu bij ons genieten van een nieuwe kans op duurzame tewerkstelling.

We vertrouwen je volgende taken toe:

 • Je ondersteunt de werkleiders bij de individuele trajectplannen/functioneringsgesprekken.
 • Jij bent verantwoordelijk dat elke medewerker jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplangesprek (POP) krijgt en bewaakt het proces hierrond. Je volgt de actieplannen van de POP’s op.
 • Je detecteert en signaleert de opleidingsbehoeften.
 • Je draagt het HR-beleid mee uit naar de medewerkers (bv. absenteïsmebeleid, stimuleren van gewenst gedrag binnen de organisatie).
 • Je ondersteunt de sociale begeleiding van onze medewerkers en verwijst waar nodig door naar professionele hulpverlening als dat nodig is.
 • Samen met de werkleider zorg je voor een optimale betrokkenheid van de medewerkers bij het productieproces en de taken op de werkvloer.
 • Je werkt intern samen met je collega’s van de HR-afdeling en over alle afdelingen heen.
 • Je werkt samen met onze externe partners zoals GTB, VDAB, OCMW,  …..
 • Je bouwt kennis op van de sociale kaart (regionaal) en verwerft kennis van de relevante wetgeving.
 • Je werkt op de verschillende locaties van vzw ViTeS.
 • Je verzorgt dagelijks de bijhorende administratie.


Jouw profiel

Dat je in ons team past, dat merken we aan je inlevings- en aanpassingsvermogen, het gebruik van heldere en klare taal naar de medewerkers.  Je bent positief ingesteld en discreet, maar aarzelt niet om pijnpunten bloot te leggen. Je bent actiegericht en steekt graag de handen uit de mouwen, zelfstandig én in teamverband.  Je bent een kei in planning en organiseren. Wat administratie aangaat, werk je vlot met de Office-pakketten. En loopt het ergens toch nog wat vierkant? Dan schakel je vlot naar plan B. Want je denkt in uitdagingen en niet in problemen. Zo pragmatisch ben je.

Je gelooft in de meerwaarde van een zorgzame samenwerking met je interne collega’s. Je kan dit in het Nederlands en je spreekt een mondje Frans. Als je dan ook nog out of the box kan denken is er zeker een fit met onze organisatie.

Kan je deze competenties aantonen door ervaring of een bachelor diploma? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Heb je al ervaring in de sociale economie of in de non-profit sector? Dan heb je al een streepje voor.


Jouw toekomst

Je bouwt aan een duurzame toekomst voor jezelf: je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur.

Je komt terecht in een dynamische omgeving, waarin veiligheid, efficiëntie en zorg centraal staan.

Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die net zoals jij streven naar een maatschappelijke meerwaarde.

Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket:

 • loon volgens sectorbarema PC 327.01, cat.3
 • maaltijdcheques
 • glijtijd en mogelijkheid tot telewerk
 • hospitalisatieverzekering met ambulante verzekering na 6 maanden tewerkstelling
 • fietsvergoeding
 • terugbetaling woon-werkverkeer zoals voorzien door de sector PC 327.01


Is dit jou op het lijf geschreven? En wil je samen met ons actief meewerken aan de uitbouw van vzw ViTeS vanuit je werkplek in Heverlee/Boortmeerbeek?

Solliciteer dan meteen: stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vites.be

Nog vragen? Bel 0491 891725

Spontane sollicitatie Jobstudent (m/v/x)


Heb je interesse om tijdens de zomerperiode te werken voor één van de vestigingen? Stuur dan zeker je CV, je student@work attest en de moment dat je beschikbaar bent door naar vacatures@vites.be. Meer informatie kan je verkrijgen via hetzelfde mailadres en 0491/891725                                                 

 

Spontane sollicitaties

Wil je graag als maatwerkmedewerker bij ViTeS werken? Dan moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen:

 • Je bent gemotiveerd en wil graag nieuwe dingen leren
 • Je hebt toestemming van de VDAB of GTB (op papier) om in een maatwerkbedrijf te werken.

Ben je niet zeker dat je hieraan voldoet? Overleg dan eerst even met je trajectbegeleider van GTB of VDAB om te kijken of dat wel zo is. Je begeleider kan je vast en zeker helpen.


Wil je graag als omkadering bij ViTeS werken? Bezorg ons je CV en motivatiebrief via vacatures@vites.be

Contact


Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x